CLEAR PACKING TAPE
BOPP SELF ADHESIVE PRINTED TAPE
BOPP ADHESIVE TAPE JUMBO ROLL

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

babagan kita
tape company

Shijiazhuang Run hu impor & Ekspor Co, Ltd didegaké ing taun 2003. Saiki kita minangka salah sawijining pabrikan lan eksportir pita perekat paling gedhe, pita bumb tape jumbo, film peregangan lan jaring shade ing China.

Kita spesialis ing kabeh jinis pita perekat, kayata pita pengepakan, pita BOPP, pita kemasan bening, pita pengepakan coklat, pita cetak rapuh, pita gulung pita BOPP, pita alat tulis, pita cetak khusus, Tape masking, sisi dobel, Pita listrik Pvc , Film regangan lan Sun shade net.

Kita wis ngekspor terus-terusan sajrone 18 taun lan ngekspor menyang luwih saka 120 negara. 

Kualitas kita stabil banget, lan kita wis ngekspor produk menyang pirang-pirang negara, kayata Jepang, Rusia, Timur Tengah, Rusia, Afrika Selatan, Amerika Selatan. Dheweke misuwur banget ing negara kasebut.

 

ndeleng liyane